KEDAI ONLINE::PRODUK KESIHATAN ANDA

KEDAI ONLINE::PRODUK KESIHATAN ANDA

KLIK THIS

Sunday, January 12, 2014

Novel Terpakai

Assalamualaikum
Happy Sunday All...
Hari ni kemas-kemas almari rumah dan rasa nak let go novel-novel ni. Kalau ada yang nak beli boleh email atau pm Siti. Tak pun gi jer kat page Rak Buku Cik Siti korang leh tengok novel-novel yang aku nak jual tu.
Oppsss, istimewa kalau ada yang nak beli borong. Jangan risau dah tentulah aku bagi diskaun kat korang kalau borong semua novel-novel ni hehehe.

Antara novel-novel yang nak dijual :-

1. Bisik-bisik gelora - Fauziah Ashari =RM18.00
2. Nuansa Kota Merah - Khairyn Othman RM15.00
3. Kuseru Rindu Itu - Hanni Ramsul RM20.00
4. Takdir Yang Terindah - Nana Faiz RM14.00
5. Isteri Separuh Masa - Suri Ryana = RM16.00
6. Pelangi Cinta Buat suami - RM25.00

Harga dah termasuk kos pos bagi semenanjung Malaysia.



3 comments:

  1. Maaf sy tak membeli novel2 yg nak dijual. Saya jual novel2 yg saya baca.

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana memberi komen. Sila Datang lagi